Skip to content

Xavi Nouvilas

Advocat

Biografia i experiencia

Cursa els seus estudis de Dret a la UAB (Promoció 1975-1980), on també realitza els seus estudis de Doctorat, obtenint l’excel·lencia investigadora (1985-1987).

L’any 1980 inicia l’exercici de l’advocacia a través del Col·legi d’Advocats de Sabadell, mitjançant el seu propi despatx, on exerceix en els àmbits de Dret Matrimonial Civil i Penal.

Alhora, col·labora amb companyies asseguradores com La Suiza, Generali i Lemans. S’incorpora a la judicatura com a Jutge i Magistrat l’any 1987 a Barcelona, Esplugues de Llobregat, Ripoll i Solsona, arribant a l’Audiència Provincial de Tarragona l’any 1994, on s’especialitza en Dret Penal i exerceix fins l’any 2004.

L’any 2004 deixa la judicatura i s’incorpora de nou a l’exercici de l’advocacia a Tortajada Advocats, on assumeix la cartera de Dret Penal del Despatx, juntament amb altres assumptes relacionats amb els àmbits de Dret Civil i Matrimonial.

És professor de Dret Penal a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya -anteriorment Escola de Policia de Catalunya-.

L’any 2016 va realitzar l’especialitat en Compliance Penal -Dret Penal a l’empresa- a la Universitat Internacional de Catalunya a Barcelona.

Àrees de competència

Si tens dubtes sobre els nostres serveis o metodologia pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

El nostre equip administratiu es posarà en contacte amb tu al més aviat possible per a donar-te suport. Omple el formulari de contacte a continuació

Els camps amb * son obligatoris

Oficina central

Avda. Francesc Macià núm. 60 Planta 13, Local 1
08208 Sabadell, Barcelona
T. 937277406
@. tortajada@tortajadaadvocats.com

Demanar Cita

  Nom i Congnoms

  Email

  Telèfon

  Empresa

  Assumpte

  Missatge

  Back To Top