Skip to content

Saray Pérez Jurado

Advocada

Biografia i experiencia

Graduada en Dret per la UAB, realitza el Màster d’Accés a l’Advocacia incorporant-se com advocada en exercici l’any 2016 per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell.

Durant el primer any de col·legiació, va exercir com advocada a Col.lectiu Ronda, on va poder formar-se a nivell pràctic en les especialitats de Dret Civil, Penal i Laboral, incloent en aquesta última branca la matèria de Seguretat Social.

Ha exercit com advocada per compte propi, col·laborant amb despatxos de la ciutat de Sabadell, assumint àrees completes de treball. L’any 2017 s’incorpora com advocada a Tortajada Advocats, responsabilitzant-se de diferents clients referència del despatx.

Actualment també exerceix com a mediadora i conciliadora al Tribunal Laboral de Catalunya.

Durant els seus anys d’exercici ha impartit diferents conferències sobre temàtiques com abusos sexuals cap a menors o prestacions de la Seguretat Social. Ha cursat estudis en Litigació Penal, Civil i Laboral a l’Escola de Pràctica Professional de l’Advocacia de Sabadell.

Àrees de competència

Si tens dubtes sobre els nostres serveis o metodologia pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

El nostre equip administratiu es posarà en contacte amb tu al més aviat possible per a donar-te suport. Omple el formulari de contacte a continuació

Els camps amb * son obligatoris

Oficina central

Avda. Francesc Macià núm. 60 Planta 13, Local 1
08208 Sabadell, Barcelona
T. 937277406
@. tortajada@tortajadaadvocats.com

Demanar Cita

  Nom i Congnoms

  Email

  Telèfon

  Empresa

  Assumpte

  Missatge

  Back To Top