Skip to content

Miquel Emilio

Advocat

Biografia i experiencia

Llicenciat en Dret per la UAB (Promoció 2003-2007). Continua la seva formació preparant-se per les oposicions a la carrera judicial-fiscal entre els anys 2007 i 2013.

Cursa el màster de l’Escola de Pràctica Professional de l’Advocacia impartit per l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sabadell. Inicia l’exercici pràctic de l’advocacia col·laborant amb un despatx de Sabadell i compaginant la seva feina amb l’assistència en el torn d’ofici als partits judicials de Sabadell i Cerdanyola.

L’any 2016 s’especialitza en Dret Penal de Menors, així com en la Llei de Segona Oportunitat l’any 2017, responsabilitzant-se del departament jurídic d’una empresa referent en la matèria a nivell estatal.

S’incorpora a Tortajada Advocats l’any 2018 com advocat especialista en matèria de crisis empresarials.

Continua la seva especialització en l’àmbit mercantil a través de la realització de diversos cursos i seminaris, entre els quals destaquen:

 • Congrès Aranzadi Concursal de Catalunya (2020)
 • Curs Superior de Responsabilitat de l’Administrador (2020)
 • Curs sobre la Reforma del Text Refós de la Llei Concursal (Secció de Dret Concursal de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona – 2022)
 • Participació en la Jornada de Procediment Especial de Microempresa (Secció de Dret Concursal de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona – 2023)
 • Fòrum Aranzadi Concursal Barcelona (2023)

Àrees de competència

Si tens dubtes sobre els nostres serveis o metodologia pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

El nostre equip administratiu es posarà en contacte amb tu al més aviat possible per a donar-te suport. Omple el formulari de contacte a continuació

Els camps amb * son obligatoris

Oficina central

Avda. Francesc Macià núm. 60 Planta 13, Local 1
08208 Sabadell, Barcelona
T. 937277406
@. tortajada@tortajadaadvocats.com

Demanar Cita

  Nom i Congnoms

  Email

  Telèfon

  Empresa

  Assumpte

  Missatge

  Back To Top