Skip to content

Josep Tortajada Monllor

Direcció executiva

Biografia i experiència

Llicenciat en Dret per la UAB, es va incorporar com a advocat en exercici l’any 1986.

Després del seu pas per diversos despatxos d’advocats de Barcelona, en els quals es va poder formar en l’àmbit pràctic de les especialitats de dret laboral, penal, assegurances i administratiu, va assumir la direcció del departament Civil – Mercantil del despatx d’advocats de Marcelino Díez García.

Passats 3 anys, va decidir crear el seu propi despatx, Tortajada Advocats.

Consolidada la seva maduresa professional, decidí centrar-se en la seva autèntica passió professional, el Dret Civil Català, formant part del primer màster de Dret Civil de Catalunya.

Seguint el procés de formació continuada va profunditzar en les tècniques de resolució de conflictes sense intervenció judicial, obtenint al llarg del temps l’acreditació de Mediador de Dret Privat i Família del Centre de Mediació de la Generalitat de Catalunya, així com la de Mediador en Dret Mercantil del Consell de Cambres de Catalunya, i finalment Mediador Concursal del Ministeri de Justícia.

L’any 2016 participa en el Màster de Dret Concursal de la Universitat de Barcelona, assolint l’acreditació d’Administrador Concursal.

Actualment, compagina l’activitat d’advocat, amb la de Mediador i Administrador Concursal.

És advocat col·laborador de la Cambra de Comerç de Sabadell des de l’any 2012 i membre de l’equip d’advocats constituïdor de l’Associació Catalana d’Especialistes en Dret Successori (2014). Va ser escollit democràticament com a Diputat 3er de la Junta del Col·legi d’Advocats (1998 – 2002), presidint la Comissió d’Honoraris i participant activament en l’ordenació de la professió d’advocats com a representant del «III Congrés de l’Advocacia de Catalunya» celebrat a Tarragona, el qual fou l’embrió del «Codi de l’Advocacia de Catalunya».

Àrees de competència

Si tens dubtes sobre els nostres serveis o metodologia pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

El nostre equip administratiu es posarà en contacte amb tu al més aviat possible per a donar-te suport. Omple el formulari de contacte a continuació

Els camps amb * son obligatoris

Oficina central

Avda. Francesc Macià núm. 60 Planta 13, Local 1
08208 Sabadell, Barcelona
T. 937277406
@. tortajada@tortajadaadvocats.com

Demanar Cita

  Nom i Congnoms

  Email

  Telèfon

  Empresa

  Assumpte

  Missatge

  Back To Top