Skip to content

José Luís Guerrero García

Advocat

Biografia i experiencia

Va realitzar els seus estudis de Grau en Dret a la Universitat Autònoma de Barcelona durant els anys 2011 i 2015.

Amb posterioritat, realitza, els anys 2015 al 2016, el Màster d’Accés a l’Advocacia, amb premi d’excel·lència, i supera amb èxit l’Examen d’Accés a l’Advocacia en primera convocatòria. Els anys 2015/2016 s’uneix, com a jurista associat, al departament legal del Síndic de Greuges de Sabadell, exercint, posteriorment, com a adjunt del magistrat del Jutjat Penal de Sabadell.

Finalment, l’any 2017 s’incorpora de forma plena, en qualitat d’advocat, a Tortajada Advocats, assumint part de cartera de clients, trobant-se col·legiat a l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell, i adscrit al Torn d’Ofici Penal de l’esmentat col·legi professional.

Caracteritzat per ser advocat multidisciplinar, malgrat això, compta amb una àmplia experiència en dret penal i dret sobre successions, adquirida amb els estudis de postgrau (Postgrau en Litigació Penal i Curs de Dret de Successions), així com mitjançant la porta d’expedients d’aquestes branques del dret.

Així mateix, és expert en tributació i fiscalitat, amb títol certificat per l’Institut Europeu d’Estudis Empresarials, tenint coneixement i experiència per poder preveure i anticipar-se a les repercussions fiscals de qualsevol expedient, en tots els àmbits del dret civil. Igualment, està capacitat per liquidar els impostos que es derivin de les relacions jurídiques que es desprenen de resolucions judicials i acords extrajudicials: menció especial a la tributació d’herències, i els seus derivats, així com de crisis matrimonials o de parella.

Tot això permet oferir un servei integral al client, des d’un punt de vista d’unió entre el dret civil i fiscal, fent-lo coneixedor i informant-lo de les repercussions tributàries derivades de les seves pretensions o reclamacions.

Àrees de competència

Si tens dubtes sobre els nostres serveis o metodologia pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

El nostre equip administratiu es posarà en contacte amb tu al més aviat possible per a donar-te suport. Omple el formulari de contacte a continuació

Els camps amb * son obligatoris

Oficina central

Avda. Francesc Macià núm. 60 Planta 13, Local 1
08208 Sabadell, Barcelona
T. 937277406
@. tortajada@tortajadaadvocats.com

Demanar Cita

  Nom i Congnoms

  Email

  Telèfon

  Empresa

  Assumpte

  Missatge

  Back To Top